Skip to content

Cart

Your cart is empty

ELSA-3 FUSCHIA SATIN

Sale price$20.68 Regular price$85.98

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Platformat joshëse 'Elsa' janë bërë për ju. Këto këpucë ju jepin siguri dhe rehati në çdo event. 'Elsa' kanë një rrip mbështetës tek kyçi i këmbës dhe një takë të lartë që balancohet nga një platformë e konsiderueshme në pjesën para. Vishni tuajat me një fustan midi ose maxi ose pantallona të gjera.

Lartësia e përafërt e takës: 16 cm / 6.29" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 5 cm / 1.96" (inch)

Materiali: Saten

Ngjyra: Rozë

_______________________

The 'Elsa' glamorous platforms are made for you. They are certain to make a statement at your next event. They have a supportive ankle strap and are set on a towering block heel that's balanced by a sizeable platform. Wear yours with a midi or maxi dress or wide-leg pants.

Heel Height Approx.: 16 cm / 6.29" (inch)

Platform Height Approx.: 5 cm / 1.96" (inch)

Fabric: Satin

Color: Fuschia

Size:
ELSA-3 FUSCHIA SATIN
ELSA-3 FUSCHIA SATIN Sale price$20.68 Regular price$85.98