Label Nue

Elowen Royal Dress

€69

Ndjesi femërore dhe përshtatje perfekte në fustanin tonë. Fustani 'Elowen' ka përshtatjen perfekte dhe është bërë nga një pëlhurë e bukur gome në një gjatësi midi që thekson format tuaja. Ky fustan ka një detaj të ndërthurur në pjesën para që krijon një efekt të këndshëm dhe femëror. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Detajet: Detaj të ndërthurur në pjesën e përparme

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_______________________

Figure perfection and feminine vibes are what 'Elowen' is all about. 'Elowen' dress has the perfect fit and is made from beautiful jersey fabric in a flattering midi length that hugs every curve. This dress has a twisted front detail that creates a flattering and feminine effect. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Twisted front detail

Care: Machine Was

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed