Skip to content

Cart

Your cart is empty

Elowen Moss Metallic Dress

Sale price$96.82

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Elowen' metalik përmban një detaj me nyjë që krijon një efekt delikat që i shton një pamje interesante fustanit. Pëlhura metalike i jep veshjes një nuancë shkëlqimi dhe tërheqës. Ky fustan është elegant dhe i gjithanshëm, duke e bërë atë të përshtatshëm si për raste zyrtare ashtu edhe për raste më të thjeshta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Poliester 2% Elastik

Detajet: Dekolte V

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

______________________

The 'Elowen' metallic dress features a front knot detail that creates a subtle draping effect that adds an interesting element to the dress. The metallic fabric gives the dress a hint of shimmer finish and glamour. This dress is both elegant and versatile, making it suitable for both formal and less dressy occasions.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% POLYESTER 2% SPANDEX

Details: V Neckline

Care: Hand Wash Cold Only

Size:
Elowen Moss Metallic Dress
Elowen moss metallic dress Sale price$96.82