Skip to content

Cart

Your cart is empty

Ellis Black Dress

Sale price€129,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Krijoni dramë me hyrjen tuaj duke veshur fustanin 'Ellis'. Përmban një siluetë të përshtatshme në trup, mëngë të gjata dhe të gjëra, dekolte në formën U dhe një hapje në pjesën prapa me gurë me shkëlqim. Pëlhura elastike që është e përkryer për çdo formë trupi e bën atë ideal për t'u kombinuar me çdo gjë. Stilojeni me taka me majë dhe një çantë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik 

Detajet: E hapur në pjesën e shpinës

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

Gjatësia e fustanit (Matja është bërë nga nënkrahu): 142 cm / 55.90 inch

_____________________

Dial up the drama wearing the 'Ellis' dress. Features a curvy silhouette, long flowy sleeves, U-neck, and an opening at the back designed from shiny stones. The stretchy fabric that is perfect for any body shape makes it ideal to combine with anything. Accessorize with pointy heels and a boxy clutch.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Opening at the back

Care: Hand Wash Cold

Dress Length (The dress is measured from the underarm): 142 cm / 55.90 inch

Size: