Skip to content

Cart

Your cart is empty

ELLE SILVER

Sale price$55.12

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Elle' kjo takë elegante prej argjendi do të jetë perfekte për çdo pamje. E krijuar me një majë te mprehtë dhe një dizajn unik në kyçin e këmbës, do të jetë i sigurt se do të lërë përshtypje kudo që të shkoni. Shkëlqimi prej argjendit do të shtojë prekjen e përsosur të elegancës për të kompletuar çdo pamje.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: Argjendi

_____________________

'Elle' this chic silver heel will be the perfect addition to any look. Crafted with a pointy toe and unique design at the ankle, it will be sure to make a statement wherever you go. The glossy shine of the silver will add the perfect touch of elegance to complete any outfit.

Heel Height approx.: 11 cm / 4.33" (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Silver

Size: