Shoe Dazz

ELEVATE BLACK

€69

Këto sandale të gjithanshme të hapura në pjesën para janë të krijuara nga pëlhura të ndryshme, me një takë të trashë dhe një platformë të rehatshme, I shtojnë një bukuri magjepëse femërore veshjeve tuaja sezonale.

Lartësia e përafërt e takës: 14.7 cm / 5.78" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 5 cm / 1.96" (inch)

Materiali: Kadife

Ngjyra: E zezë

______________________

These versatile open-toe sandals come in different fabrics with a chunky high heel and comfortable platform, adding some unadulterated feminine charm to your seasonal wardrobe.

Heel Height approx.: 14.7 cm / 5.78" (inch)

Platform Height Approx.: 5 cm / 1.96" (inch)

Fabric: Velvet

Color: Black

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed