Skip to content

Cart

Your cart is empty

ELARA BLACK

Sale price$68.90

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


'Elara' në ngjyrën e zezë është perfekte për çdo rast të veçantë. Kjo takë përmban një dizajn klasik të takës majë me një model elegant me kënd të zbukuruar me detaje të ndezura, duke krijuar një pamje unike dhe mahnitëse. Ndjehuni të sigurt dhe me stil me 'Elara'!

Lartësia e përafërt e takës: 11cm / 4.33" (inch)

Materiali: Lëkurë Artificiale dhe gurë

Ngjyra: E bardhë

__________________

'Elara' black is perfect for any special occasion. This heel features a classic pointy toe design with a stylish angled pattern adorned with sparkling detail, creating a unique and stunning look. Feel confident and stylish in this 'Elara'!

Heel Height approx.: 11cm / 4.33" (inch)

Fabric: PU Leather and Stones

Color: White

Size: