Skip to content

Cart

Your cart is empty

ECHO LEVANDER

Sale price$30.37 Regular price$43.99

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Një strukturë të veçantë dhe shumë e rehatshme për t’u përdorur. Ka maje të mbrehtë dhe të hapur në pjesën para.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.3 inch

Materiali: Sintetik

Ngjyra: Lejla

_____________________________

A special structure and a super comfy feel. The 'Echo' heel has an opened and pointed toe with slip on styling.

Heel Height approx.: 11 cm / 4.3 inch

Fabric: Synthetic

Color: Levander

Size: