Shoe Dazz

DREW GOLD

€32 €69

Taka 'Drew' është zgjidhja perfekte për eventin tuaj të radhës. E përjetshme dhe e dizajnuar për të qenë ikona e veshjes tuaj, taka 'Drew' duhet të jetë thelbësore në garderoben tuaj. Përshtateni këtë këpucë dhe përgatituni për të bërë përshtypje, pasi silueta elegante e stilit me rripa dhe taka e lartë stiletto do t'ju bëjnë të dukeni dhe ndiheni mirë!

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.52 inch

Materiali: Lekurë artificiale

Ngjyra: Ari

* Rekomandohet gjysëm numri më i vogël se numri juaj i rregullt

______________________

Timeless and designed to be the showpiece of your outfit, the 'Drew' heel is essential to your new favorite look. Lace yourself into this looker and prepare to be impressed, as the style’s chic strappy silhouette and high stiletto heel will have you lookin’ and feelin’ your best! The 'Drew' heel is a perfect look for your next event.

Heel Height approx.: 11.5 cm / 4.52 inch

Fabric: PU Leather

Color: Gold

* Half size smaller than your usual size is recommended

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed