Skip to content

Cart

Your cart is empty

DREAM SILVER

Sale price€89,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këto sandale të gjithanshme të hapura në pjesën para janë të krijuara nga pëlhura të ndryshme, me një takë të trashë dhe një platformë të rehatshme, I shtojnë një bukuri magjepëse femërore veshjeve tuaja sezonale.

Lartësia e përafërt e takës: 15 cm / 5.9 " (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 5 cm / 1.96" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: Argjendi

Rekomandojmë të merrni një numër më të vogël se numri juaj i rregullt.

___________________________

These versatile open-toe sandals come in different fabrics with a chunky high heel and comfortable platform, adding some unadulterated feminine charm to your seasonal wardrobe.

Heel Height approx.: 15 cm / 5.9 " (inch)

Platform Height Approx.: 5 cm / 1.96" (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Silver

We recommend taking one size down from your regular size.

Size: