Skip to content

Cart

Your cart is empty

DOMELE NUDE

Sale price$66.12

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Sandalet 'Domele' janë të dizajnuara për ti dhënë pamjes tuaj dukjen perfekte. Ka gurë zbukurues me shkëlqim, formë katrore në pjesën para dhe rripa të hollë që lidhen rreth kyçit të këmbës që japin rehati dhe detaje femërore. Takat 'Domele' janë perfekte per eventin e juaj të radhës.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: Nude

_____________________

Timeless and designed to be the showpiece of your outfit, the 'Domele' heel is essential to your new favorite look. Featuring delicate rhinestone straps, square open front and wraps for the ankle to empower you with comfort and add even more detail and femininity to this outstanding design. The 'Domele' heel is a perfect look for your next event.

Heel Height Approx.: 11 cm / 4.33" (inch)

Material: Leather


Color: Nude

Size: