Shoe Dazz

DIOSA NUDE

€65

Te gjithë sytë drejt jush në këto sandale. Sandalja 'Diosa' është e bërë nga materiali i mëndafshit të lëmuar, të hapura dhe në formë katrore në pjesën para, me dy pale rripa të mbështjellur me gurë zbukurues. Taka stileto ju jep një ndjesi super komode. Sandalet 'Diosa' janë perfekte per eventin tuaj te rradhës.

Lartësia e përafërt e platformës: 2.5 cm / 0.9 " (inch)

Lartësia e përafërt e takës: 12.5 cm / 4.92 inch

Materiali: Mëndafsh i lëmuar

Ngjyra: Nude

______________________

All eyes are on you in these sandal heels. The 'Diosa' is made from suede fabric, the open-toed pair features slender straps with rhinestones across the foot and around the ankle. The stiletto heel defines this statement-making sandal. The 'Diosa' is perfect for your next event.

Platform Height Approx.: 2.5 cm / 0.9 " (inch)

Heel Height approx.: 12.5 cm / 4.92 inch

Fabric: Soft Suede

Color: Nude

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed