Shoe Dazz

DEVICCA-15 GOLD

€39 €69

E guximshme dhe e dallueshme. Me një platformë transparente, një rrip transparent me detaje zinxhiri dhe një takë stiletto të qartë. Kombinojini ato me fustane apo xhinse.

Lartësia e përafërt e platformës: 3.5 cm / 0.78" (inch)

Lartësia e përafërt e takës: 14.5 cm / 5.7 inch

Materiali: Lëkurë Metalike

Ngjyra: Ari

____________________

Daring and distinct. Featuring a clear platform, a clear strap with chain detail, and a clear stiletto heel. style them up with dresses or jeans.

Platform Height Approx.: 3.5 cm / 0.78" (inch)

Heel Height Approx.: 14.5 cm / 5.7 inch

Fabric: Metallic Leather

Color: Gold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed