Skip to content

Cart

Your cart is empty

Derosa Charcoal Top

Sale price$41.34

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Korseti 'Derosa' është një veshje femërore që është krijuar për të shtuar elemente sensualiteti në një veshje. Lidhëset mbrapa e bëjnë pamjen tërheqëse dhe që bie në sy. Ky korset mund të përdoret si një veshje e jashtme ose si një shtresë bazë nën veshje të tjera, të tilla si një xhaketë. Korseti 'Derosa' është një pjesë që me siguri do të tërheqë vëmendjen dhe do të i'u bëjë të ndiheni bukur.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 90% Najlon, 10% Elastik

Detajet: Detaje me material rrjete

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

__________________________

The 'Derosa' top is a woman's garment that is designed to create an element of sensuality to an outfit. The ties at the back make it look attractive and eye-catching. This corset can be worn as an outer garment or as a base layer under other clothing, such as a blazer or jacket. While dressed up for a special event, or dressed down for a more casual look, the 'Derosa' top is a timeless piece that is sure to turn heads and make the wearer feel confident and beautiful.

Model is wearing: Size S

Fabric: 90% NYLON, 10% SPANDEX

Details: Mesh fabric details

Care: Machine Wash Cold

Size: