Label Nue

Derla Black Set

€169

Për një elegancë të pamohueshme. Seti 'Derla' bie lehtë në sy! Prerë nga pëlhura e satenit. Dekolteja e thellë V është kontrasti i përsosur me dizajnin e xhaketës me mbulim të plotë, duke lejuar të tregojë pak lëkurë. Këmisha ka detaje tradicionale si një jakë dhe butona, duke e bërë atë shumë të thjeshtë për t'u stiluar. Për një kombinim trendi, shtoni disa aksesorë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: Mëngë me pupla

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët ose Pastrim Kimik

________________

Sleek and undeniably elegant. The 'Derla' Set knows how to stand out! Cut from satin fabric. The deep V-neckline is the perfect contrast to the blazer’s full-coverage design, allowing the wearer to show a little skin or flash another top beneath. The shirt has traditional details like a notched collar and piping, making it very simple to pair and style. For a captivating combination add some accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Feather Sleeves

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed