Label Nue

Dejen Black Skirt

€49

E hijshme dhe me elegancë, fundi 'Dejen' është mënyra perfekte për t'i shtuar shkëlqim veshjes suaj të mbrëmjes. 'Dejen' shfaq një siluetë të lëshuar dhe përmbanë mbulim me dy shtresa. Visheni me një bluzë dhe taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Gjatësi mini

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_____________________

Sleek and endlessly chic, the 'Dejen' Mini Skirt is the perfect way to add glamour to your evening wear. 'Dejen' showcases a floating silhouette in a double layered covering. Wear yours with a top and heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Mini Length

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed