Label Nue

Deara Multi Yellow Bodysuit

€59

Janë printet me lule që e bëjnë Topin 'Denara' të mbajë frymë të veçantë. Printet e bëjnë të duket më femërore, ndërsa mëngët e gjata dhe dekolteja e lartë shtojnë një atmosferë sofistikimi - duke e bërë atë të përsosur për darka dhe festa. Kombinojeni me pantallonat tuaj të preferuar.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Printe florale

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

___________________

It's the floral prints that make 'Denara' Top keep the special vibe. The floral prints make things playful, while the long sleeves and high neckline add an air of sophistication - making it perfect for dinners and office parties. Pair with your favorite pants.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Floral Prints

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed