Label Nue

Darcie Lilac Multi Set

€139

'Darcie' është e guximshme, energjia e çdo rasti. Ka një top të shkurtë dhe është set dy pjesësh. Ajo është një ndër setet tona më unike me dizajnin e saj klasik. Kombinojeni me çizme ose me takat tuaja të preferuara.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Set dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_______________________

'Darcie' is energetic, and the life of every occasion. Features a crop top and is a two piece set. She is quick to become one of our statement wardrobe pieces with her classic design. Pair with boots or your favorite heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Two Piece Set

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed