Skip to content

Cart

Your cart is empty

DARA WHITE PANTS

Sale price€19,00 Regular price€59,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Pantallonat ‘Dara’ kanë një formë shumë klasike dhe tërheqëse ku ju bëjnë të dukeni mahnitëse. Me brez të ngushtë në bel dhe zinxhirë praktik në pjesën mbrapa. Të gjera në pjesën e poshtme. Prej një material elastik dhe shumë të butë. Mund ti kombinoni me gjithçka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLIESTER

Detajet: Material elastik

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët, Pastrim kimik 

___________________________________

The ‘Dara Pants’ have a classy and super feminine shape that makes you look stunning. With a tight waistband and practical zipper on the back. Wide legs and a soft elastic fabric. So easy to mix and match.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Elastic fabric 

Size: