Skip to content

Cart

Your cart is empty

CONSTANT NUDE

Sale price$66.12

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këpuca 'Constant' tërheqëse do të ju bëj të dukeni mahnitëse, e mbyllur në pjesën para, me material polimer plastik PVC, me takë të lartë stileto, dhe me pjesën e sipërme prej lëkure faux. Kjo këpucë është padyshim fituese.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm/ 4.13" (inch)


Materiali: Polimer Sintetik Plastike


Ngjyra: Bezhë

* Rekomandohet një numër më i vogël se numri juaj i rregullt

______________________

Show it off! The 'Constant' Sexy Pumps will have you looking flawless with its pointed closed toe, Polyvinyl Chloride textile material, high stiletto heel, and faux leather upper sole. This shoe is a clear winner.

Height approx.: 10.5 cm/ 4.13" (inch)


Fabric: Synthetic Plastic Polymer


Color: Nude

* One size smaller than your usual size is recommended

Size: