Skip to content

Cart

Your cart is empty

CONDITION-71 BLACK SUEDE

Sale price$40.85 Regular price$72.27

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Elegante dhe tërheqëse, çizmet tona 'Condition' deri tek kyçi i këmbës janë bërë nga lëkura shkëlqyese. Këto çizme kanë një formë të mprehtë në pjesën para, dhe një takë të hollë këndore. Forma e mprehtë në pjesën para do të ju ndihmojnë që këmbët tuaja të duken më të gjata dhe të kombinohen me veshjet tuaja, kështu që ju mund t'i vishni me gjithçka, nga xhinse deri tek fustanet.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.1" (inch)

Materiali:  Pelhur Kamoshi 

Ngjyra: Zezë

__________________

Elegant and eye-catching, our 'Condition' ankle boots are made from patent leather. Sharp and sophisticated these boots feature a sharply pointed toe and an angular kick heel. The sleek pointed toes will help make your legs appear longer and smarten up more casual outfits, so you can wear them with everything from jeans to dresses.

Heel Height approx.: 10.5 cm / 4.1" (inch)

Fabric:  Suede 

Color: Black Suede 

Size: