Shoe Dazz

CLEORA SILVER

€99

Modeli ikonik i platformës 'Cleora' me taka marramendëse janë krijuar për të nxjerrë në pah siluetën femërore, duke i dhënë asaj sensualitet dhe elegancë. Materiali i këpucës 'Cleora' është si një pëlhurë vezulluese shumë i imët i frymëzuar nga grimi i viteve '80. Vishini në ditët tuaja speciale.

Lartësia e përafërt e platformës: 3.5 cm / 1.38" (inch)

Lartësia e përafërt e takës: 13.5 cm / 5.3" (inch)

Materiali: Pëlhurë e shkëlqyeshme

Ngjyra: Argjendi

___________________

The iconic 'Cleora' platform models with staggering heels are made to highlight the feminine silhouette, giving it sensuality and elegance. The 'Cleora' material featured in this model is very fine glitter powder inspired by ‘80s makeup. Wear yours on your special days.

Platform Height Approx.: 3.5 cm / 1.38" (inch)

Heel Height Approx.: 13.5 cm / 5.3" (inch)

Fabric: Rhinestones fabric

Color: Silver

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed