Shoe Dazz

CLAYSHA BLACK

€59 €82

Sandalet 'CLAYSHA' janë të zbukuruara me kristale të punuara me dorë, të cilat hapen së bashku me rripat që sillen rreth këmbës. Të punuara me dorë, ato janë bërë nga sateni i zi i shkëlqyeshëm dhe lëkura e zhdërvjellët në një siluetë të vogël dhe kanë takë të holla.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13 inch

Materiali: Lëkurë artificiale, Saten dhe gurë

Ngjyra: E zezë

___________________

'CLAYSHA' sandals are embellished with hand-placed crystals that make their way along with the swirling straps. Handcrafted they're made from lustrous black satin and supple leather in a barely-there silhouette and have slender heels.

Heel Height approx.: 10.5 cm / 4.13 inch

Fabric: Artificial Leather, Satin, and Stones

Color: Black

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed