Skip to content

Cart

Your cart is empty

Classic Mini Leather Black

Sale price$198.89

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këto çizme do t'ju mbajnë ngrohtë dhe komode në ditët e ftohta. Kjo palë përmban material me lëkurë dashi, detaje të veçanta qepjeje që ju japin rehati dhe formë të rrumbullakët në pjesën para. Kombinojini me xhinse.

______________________

These boots will keep you warm and comfortable on frigid or snowy days. This pair features sheepskin lining, distinctive stitching details and has cushioned soles for comfort and rounded toes. Style yours with straight-leg jeans.

Size: