Shoe Dazz

CLAIRE-11 SILVER

€99

Vishni këpucët e ëndrrave tuaja me sandalet 'Clarie'. Ato bien në sy falë materialit prej lëkure metalike në ngjyrë argjendi. Shiritat e hollë të punuara me gurë të shkëlqyer ndërthuren me këmbën dhe bashkohen me rripin e kyçit të këmbës. Taka stiletto e bën këtë model elegant, të guximshëm dhe sensual. Vishni dhe bëjini mbrëmjet tuaja verore të paharrueshme.

Lartësia e përafërt e platformës: 2.5 cm / 0.98" (inch)

Lartësia e përafërt e takës: 13 cm / 5.11" (inch)

Materiali: Lëkurë metalike

Ngjyra: Argjendi

_______________________

Wear your dream shoes with 'Clarie' Sandal. They stand out thanks to the silver metallic leather fabric. The thin bands with glitter intertwine and embrace the instep until they rejoin the ankle strap. The stiletto heel makes this model elegant, bold, and sensual. Wear it and make your summer evenings unforgettable.

Platform Height Approx.: 2.5 cm / 0.98" (inch)

Heel Height Approx.: 13 cm / 5.11" (inch)

Fabric: Metallic Leather

Color: Silver

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed