Skip to content

Cart

Your cart is empty

CEZA GOLD

Sale price$31.97 Regular price$158.77

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këpucët 'Ceza' në ngjyrën ari ju ofrojnë një dukje glamuroze. Të punura nga lëkura metalike gold, këpucët tona qëndrojnë në një takë të hollë dhe me majë klasike në pjesën para. Një fjongë e detajizuar i jep një pamje elegante këpucës. Vishini tuajat në ditët tuaja speciale duke i kombinuar me një mini fund.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: Ari

* Rekomandohet një numër më i madh se numri juaj i rregullt

__________________

This 'Ceza' high-heeled sandal is exquisitely balanced, made in sophisticated in gold metallic leather. The shoe is embellished with crystals, complementing the clean design with subtle detail, while the elegant cross-over ankle strap completes the design. An essential item for making your most special outfits shine.

Heel Height Approx.: 10 cm / 3.93" (inch)

Material: Leather

Color: Gold

* One size bigger than your usual size is recommended

Size:
CEZA GOLD
CEZA GOLD Sale price$31.97 Regular price$158.77