Shoe Dazz

CELESTE SILVER

€62

Ejani ne botën e modës. Këpuca 'Coleste' do të ju mundësoj të krijoni dukje elegante, pjesa për vendosjen e këmbës e butë për të ofruar rehati perfekte, takë transparente, dhe e hapur në pjesën para.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13 " (inch)

Materiali: Gomë transparente dhe lëkurë metalike

Ngjyra: Argjend

____________________

Come over to the stylish side. The 'Celeste' Mule will have you wanting to live the life of a fashionista, with cushioned inner sole, clear high wedge heel, and an open squared toe. Who would you want to trade places with?

Heel Height approx.: 10.5 cm / 4.13 " (inch)

Fabric: PVC Fabric and Metallic Leather

Color: Silver

Title :
Quantity:

You may also like

Recently viewed