Label Nue

Casimira Royal Blue Dress

€89

Ky fustan është i krijuar për ato mbrëmje më glamuroze dhe romantike. Me një siluetë të bukur dhe tërheqëse, ka material elastik, i mbledhur apo rrudhosur në pjesën e belit dhe të bustit dhe dekolte të hapur. Kombinojeni me disa këpucë nude apo transparente dhe arrini një pamje elegante.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Pjesa e këmbës e hapur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

________________________

This dress is made for those glamorous and romantic evenings. With a beautiful and sexy silhouette, elastic fabric all ruched on the waist and bodice opened leg, and a plunging neckline. Wear it with some clear or nude heels and you got yourself a stunning, elegant look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Open leg detail

Care: Machine wash cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed