Skip to content

Cart

Your cart is empty

CASANOVA CAMEL

Sale price$62.92 Regular price$94.91

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


'Casanova' janë çizmet e larta për të cilat ka nevojë garderoba e këpucëve tuaj. Kanë takë të hollë, me formë të mprehtë në pjesën para dhe të larta deri pak nën gjunjë. Mënyra më elegant për t’i stiluar ato këtë sezon është poshtë fustaneve midi.

Lartësia e përafërt e takës: 11.4 cm / 1.57" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: Camel

__________________

'Casanova' are the statement knee-high boots your shoedrobe needs. They're set on stiletto heels, pointed toes, and hit just below the knees. The chicest way to style them this season is underneath midi dresses.

Heel Height approx.: 11.4 cm / 1.57" (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Camel

Size: