Skip to content

Cart

Your cart is empty

CANDLE-1 BLUE

Sale price$40.85 Regular price$72.27

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Sandalet 'Candle' janë shumë elegante. Këto sandale janë të detajuara me kristale të shkëlqyeshme, dhe i bërë prej lëkures të butë duke i bërë ato një zgjedhje glamuroze për mbrëmjet e natës. Kombinojini me fustane mini.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Materiali: Lekurë Artificiale, Gurë dhe Shaull prej Gome

Ngjyra: E kaltër

______________________

'Candle' sandals trace elegant curves along the arches of your feet. These sandals are detailed with shimmering crystals and are made from soft leather. Making them a glamorous choice for the evening. Style yours with mini dresses.

Heel Height approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Fabric: PVS and Stones

Color: Blue

Size: