Label Nue

Buna Green Dress

€62

Vishuni për të lënë përshtypje në fustanin tonë 'Buna'. Bërë nga një pëlhurë dy shtresore që përshtatet në mënyrë të përkryer në trupin tuaj. Me një korse të vendosur diskrete që ofron mbështetje dhe formësim, 'Buna' është dizajnuar për të siguruar që ju të nxirrni pamjen tuaj magjepsës këtë sezon. Pjesa poshtë e fustanit ka gjatësi mini elegante duke krijuar formën perfekte në trup. Visheni me taka të larta dhe aksesorë minimalë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% NYLON, 5% SPANDEX

Detajet: Material dy shtresor

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët apo pastrim kimik

______________________

Dress to impress in our ‘Buna’ dress. Made from double-layered fabric that perfectly fits your body. With a discreet inbuilt corset to provide support and shaping, 'Buna' was designed to ensure you confidently exude glamour this party season. The skirt falls to an elegant mini length and the ruching is super flattering. Wear yours with high heels and minimal accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% NYLON, 5% SPANDEX

Details: Double-layered fabric

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed