Label Nue

Breez Pink Multi Dress

€79

'Breez' është thjesht fustani perfekt. Ky fustan është punuar nga një pëlhurë delikate e butë dhe elastike që thekson format tuaja në mënyrë perfekte. Përmban dekolte të thjeshtë dhe një çarje në këmbë që nxjerr në pah figurën tuaj. Vishni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 90% POLYESTER 10% SPANDEX

Detajet: Material me printe

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________

'Breez' is just the perfect dress. This dress is crafted from a delicate ruched soft fabric that simply hugs all your curves to create a perfect hourglass shape. Features a simple scoop neckline and a flattering slit. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 90% POLYESTER 10% SPANDEX

Details: Printed Fabric

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed