Skip to content

Cart

Your cart is empty

Blair Black Dress

Sale price$62.54

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Një mini fustan mahnitës me dantella, 'Blair' është sa elegant aq dhe tërheqës. Një kombinim i dantellave me pjesën e gurëve të çmuar me shkëlqim që krijon një tërheqje. Gjëja unike e këtij fustani është dizajni në pjesën e përparmë. Rripat e hollë me gurë që vazhdojnë përgjatë pjesës së gjoksit zbukurojnë me delikatesë pamjen tuaj, duke shtuar një prekje elegance. Vishni fustanin tuaj 'Blair' me taka të larta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 90% Polyester 10% Spandex

Detajet: Gurë vezullues

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

__________________________

A stunning mini lace dress, the 'Blair' is both elegant and attractive. A combination of lace panels, sheer insets and shinny gems that creates a seamless appeal. The unique feature of the dress is the front design. The intricate stone straps at the chest area subtly enhance your look, adding an elegant touch. Pair your 'Blair' dress with high heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 90% Polyester 10% Spandex

Details: Shimmery stones

Care: Hand Wash Cold Only

Size: