Skip to content

Cart

Your cart is empty

BIANNE SILVER

Sale price$21.68 Regular price$96.48

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këto sandale të gjithanshme me majë të hapura vijnë në pëlhurë të shkëlqyeshme me një takë të trashë dhe platformë të rehatshme, duke shtuar një bukuri të pandryshuar femërore në veshjet tuaja.

Lartësia e përafërt e takës: 15 cm / 5.9 " (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 4 cm / 1.57 " (inch)

Materiali: Lëkurë Artificiale dhe Gurë

Ngjyra: Argjendi

_________________________

These versatile open-toe platforms come in fine bright fabric with a chunky high heel and comfortable platform, adding some unadulterated feminine charm to your wardrobe.

Heel Height approx.: 15 cm / 5.9 " (inch)

Platform Height Approx.: 4 cm / 1.57 " (inch)

Fabric: PU Leather And Stones

Color: Silver 

Size:
BIANNE SILVER
BIANNE SILVER Sale price$21.68 Regular price$96.48