Skip to content

Cart

Your cart is empty

Benia Moss Dress

Sale price$31.36 Regular price$96.23

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Benia' ka një formë të shkëlqyeshme dhe mund të stilohet në mënyra të ndryshme, nga një fustan elegant minimal deri në një pamje të detajuar të veçantë. Silueta dhe dizani janë të paharrueshme, me materialin vezullues që e bën edhe më të veçantë, po ashtu krijon rehati dhe siguri gjatë gjithë natës. Kombinojeni me këpucë dhe çantën tuaj të preferuar.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Material me shkëlqim

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

_____________________

The 'Benia' dress has a great shape and can be styled in a variety of ways, from an elegant minimal dress to a detailed one-of-a-kind look. The silhouette and design are unforgettable, with the shimmering material making it stand out even more, as well as providing comfort and security all night long. Combine it with your favorite shoes and bag.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Shiny Material

Care: Hand Wash Cold

sh Cold

Size:
Benia Moss Dress
Benia Moss Dress Sale price$31.36 Regular price$96.23