Shoe Dazz

BELLFLOWER-72 BLACK

€49 €72

Çizmet tona 'Bellflower' në ngjyrën nude, me formë këndore në pjesën para dhe të bëra nga materiali i lëkurës janë pjesë e pandashme e garderobës tuaj. 'Bellflower' është një këpucë e domosdoshme për këtë sezon. Kombinojini ato me pantallona ose me fustanin tuaj të ëndrrave.

Lartësia e përafërt e takës: 9.2cm / 3.6" (inch)

Materiali:  Lekurë artificiale 

Ngjyra: Zezë

_______________________

Our 'Bellflower' boots, sharp and sophisticated these boots featured a sharply pointed toe and made of leather material, are an irreplaceable part of your wardrobe. 'Bellflower' is a must-have for this season. Combine them with pants or the dress of your dreams.

Heel Height approx.: 9.2cm / 3.6" (inch)

Fabric:  PU Leather 

Color: Black

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed