Skip to content

Cart

Your cart is empty

Beira Emerald Dress

Sale price$75.10 Regular price$140.41

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


'Beira' është bërë për të lënë përshtypje. Prerë në një siluetë të ngushtë, me mëngë të gjata dhe një detaj të hapur para. Fustani 'Beira' është i dizajnuar të shfaq këmbën dhe të lërë përshtypje gjatë gjithë kohës. Kombinojeni me takat dhe aksesorët tuaj të preferuar.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Detaj i hapur tek këmba

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë / Pastrim kimik

Gjatësia e fustanit (Matja është bërë nga nënkrahu): 150 cm / 59.05 inch

_______________________

'Beira' is made to impress. Cut in a slim fit silhouette, featuring long sleeves and an open front detail. 'Beira' Dress is destined to put your best foot forward and make first impressions last. Pair with your favorite heels and accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Open leg detail

Care: Hand wash cold / Dry Clean

Dress Length (The dress is measured from the underarm): 150 cm / 59.05 inch

Size:
Beira Emerald Dress
Beira Emerald Dress Sale price$75.10 Regular price$140.41