Skip to content

Cart

Your cart is empty

BEATRISA-1 NUDE

Sale price€39,00 Regular price€59,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Shtojini gjallëri ditës tuaj me sandalet stileto 'Beatrisa' që mbështjellin në mënyrë sensuale këmbën tuaj. E punuar me lëkurë vegane dhe një rrip transparent tek gishtat. E përkryer për netët tuaja të verës.

Lartësia e përafërt e takës: 9 cm / 3.54 inch

Materiali: Lëkurë Vegane

Ngjyra: Nude

______________________

Add a little zest to your day with the 'Beatrisa' stiletto sandal that sensually wraps around the leg. Crafted with vegan leather and a clear Glass toe band. Perfect for your summer nights.

Heel Height approx.: 9 cm / 3.54 inch

Fabric: Vegan Leather

Color: Nude

Size: