Shoe Dazz

BEATRISA-1 GOLD

€39 €59

Shtojini gjallëri ditës tuaj me sandalet stileto 'Beatrisa' që mbështjellin në mënyrë sensuale këmbën tuaj. E punuar me lëkurë vegane dhe një rrip transparent tek gishtat. E përkryer për netët tuaja të verës.

Lartësia e përafërt e takës: 9 cm / 3.54 inch

Materiali: Lëkurë Vegane

Ngjyra: Ari

______________________

Add a little zest to your day with the 'Beatrisa' stiletto sandal that sensually wraps around the leg. Crafted with vegan leather and a clear Glass toe band. Perfect for your summer nights.

Heel Height approx.: 9 cm / 3.54 inch

Fabric: Vegan Leather

Color: Gold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed