Skip to content

Cart

Your cart is empty

BEATRISA-1 BLACK

Sale price$16.33 Regular price$64.22

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Shtojini gjallëri ditës tuaj me sandalet stileto 'Beatrisa' që mbështjellin në mënyrë sensuale këmbën tuaj. E punuar me lëkurë vegane dhe një rrip transparent tek gishtat. E përkryer për netët tuaja të verës.

Lartësia e përafërt e takës: 9 cm / 3.54 inch

Materiali: Lëkurë Vegane

Ngjyra: E zezë

______________________

Add a little zest to your day with the 'Beatrisa' stiletto sandal that sensually wraps around the leg. Crafted with vegan leather and a clear Glass toe band. Perfect for your summer nights.

Heel Height approx.: 9 cm / 3.54 inch

Fabric: Vegan Leather

Color: Black

Size:
BEATRISA-1 BLACK
BEATRISA-1 BLACK Sale price$16.33 Regular price$64.22