Shoe Dazz

BAYLAH BLUE PATENT

€29 €62

Këpucët 'Baylah' janë versioni modern i këpucëve të Hirushës. Të prodhuara nga materiali polimer plastik PVC dhe lëkura me ngjyrë të kaltërt, ato kanë një majë të mprehtë të mbështjellur me kristale të vogla në pjesën para të këpucës dhe një takë ngjyrë të kaltërt. Vishini ato në eventet tuaja speciale.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: E kaltër e shkëlqyeshme

* Rekomandohet gjysëm numri më i vogël se numri juaj i rregullt

___________________________

'Baylah' pumps are a modern-day take on Cinderella's glass slippers. Crafted from transparent PVC and blue patent leather, they have pointed toes embellished with scores of twinkling crystals in front of shoes and blue soles. Wear them somewhere special but be sure not to leave one behind.

Heel Height Approx.: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Material: PU Leather / PVC

Color: Blue Patent

* Half size smaller than your usual size is recommended

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed