Skip to content

Cart

Your cart is empty

BACIE-1 BLACK

Sale price$68.08

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këpucët 'Bacie' janë këpucët përfekte për eventet tuaja. Ato janë shumë të rehatshme dhe çdo femër ndihet e mrekullueshme në to. Këpuca 'Bacie' ka një takë të hollë dhe me kristale zbukuruese në pjesën para përreth këpucës.

Lartësia e përafërt e takës: 10cm / 3.9" (inch)

Materiali: Pëlhurë Kamoshi dhe gurë 

Ngjyra: E zezë

_________________________

The perfect party 'Bacie' shoes to make every woman feel wonderful and to have fun with… The 'Bacie' Sandal has a stiletto heel and crystal details in front and around the shoe.

Heel Height approx.: 10cm / 3.9" (inch)

Fabric: Suede and Stones 

Color: Black

Size: