Skip to content

Cart

Your cart is empty

Aylani Black Dress

Sale price$107.11

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani elegant 'Aylani'. Ky fustan me gjatësi midi vë në pah elegancë dhe sharm, i përsosur për ato raste të veçanta. Karakteristikë e fustanit 'Aylani' është këmba e hapur, fustani i zbukuruar me detaje vezulluese, kap dhe reflekton bukur dritën. Fustani është i pajisur me kupa sutjenash që ofrojnë mbështetje të shkëlqyeshme, duke ju lejuar të ndiheni të sigurt dhe rehat gjatë gjithë eventit ku merrni pjesë. Vishni tuajin për ngjarje zyrtare ose dasma.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Poliester

Detajet: Detaje shkëlqyese

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

____________________

The exquisite 'Aylani' dress. This midi-length dress exudes elegance and charm, perfect for those special occasions. The defining feature of the 'Aylani' dress is the open leg, adorned with shimmery details, the dress catches and reflects light beautifully, adding a glamour. The dress is equipped with bra cups that offer excellent support, allowing you to feel confident and comfortable throughout the event your attending. Wear yours for formal events or weddings.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Shimmery details

Care: Machine Wash Cold

Size:
Aylani Black Dress
Aylani Black Dress Sale price$107.11