Label Nue

Aya Orange Dress

€59

Fustani ‘Aya’ është i dizajnuar për të qenë atraksioni kryesor ku shijon mbrëmjet e perëndimit të diellit, takimet dhe të gjitha momentet në mes. Fustani 'Aya' është bërë nga pëlhura rrjetë e printuar e cila thekson linjat tuaja trupore, perfekte për netët e verës. Përmban një lidhëse rreth qafës me detaje të guximshme të prera në pjesën para. Visheni me taka dhe aksesorë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% NYLON, 5% SPANDEX

Detajet: Prerje në pjesën para, material i dyfishtë

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

________________________

The ‘Aya’ dress is designed to be the main attraction and enjoys sunset soirees, dinner dates, and all the moments in between. 'Aya' dress is made from a printed mesh fabric which hugs your curves very well, perfect for summer nights. Contains a tie around the neck with daring cut-out detailing. Wear it with heels and accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% NYLON, 5% SPANDEX

Details: Front cutout, double-layered

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed