Skip to content

Cart

Your cart is empty

ATHENS LIME

Sale price$16.33 Regular price$70.75

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këpucët 'Athens' janë të frymëzuara nga stilet elegante të viteve '90. E dizajnuar në pjesën para të mprehtë dhe e vendosur në një takë të shkurtër, kjo këpucë klasike ngre çdo dukje në një nivel tjetër. Vishini ato me pantallonat tuaj të preferuar ose me fund të shkurtër.

Lartësia e përafërt e takës: 9 cm / 3.54 " (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale dhe gurë

Ngjyra: Lime

* Rekomandohet një numër më i vogël se numri juaj i rregullt

__________________

The 'Athens' pumps are inspired by the chic styles of the 90s. Designed with a pointed toe and low stiletto heel, this classic style elevates any look. Wear them with your favorite pants or your mini dresses.

Heel Height approx.: 9 cm / 3.54 " (inch)

Fabric: PU Leather 

Color: Lime

* One size smaller than your usual size is recommended

Size:
ATHENS LIME
ATHENS LIME Sale price$16.33 Regular price$70.75