Skip to content

Cart

Your cart is empty

ASTERIA-26 WHITE

Sale price$93.22

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Ejani ne botën e modës. Këpuca 'Asteria' do të ju mundësoj të krijoni dukje elegante, pjesa për vendosjen e këmbës e butë për të ofruar rehati perfekte, takë transparente, dhe e hapur në pjesën para.

Lartësia e përafërt e takës: 15 cm / 5.9" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 4.5 cm / 1.7" (inch)

Materiali: Shaull prej gome dhe gurë  

Ngjyra: Bardhë

___________________

Come over to the stylish side. The 'Asteria' Mule will have you wanting to live the life of a fashionista, with cushioned inner sole, clear high wedge heel, and an open squared toe. Who would you want to trade places with? Heel

Height approx.: 15 cm / 5.9" (inch)

Platform Height Approx.: 4.5 cm / 1.7" (inch)

Fabric: PVC and Stones 

Color: White

Size: