Label Nue

Asap Pine Set

€109

Kënaquni me dizajnin që ju jep rehati dhe ndjesi elegance në të njëjtën kohë. Ne ju prezantojmë setin tonë me dy pjesë 'Asap', i cili mund të vishet si një dhe i ndarë. Për pamjen tuaj më të mirë, kombinojeni me taka dhe aksesorë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali:100%POLYESTER

Detajet:Set dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

__________________

Indulge in the style that gives you comfort and elegant vibes at the same time. We introduce you our 'Asap' Two-Piece set, which can be worn as one and separated. For your best look, pair it with heels and accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100%POLYESTER

Details: Two Piece Set

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed