Label Nue

Asa Purple Grey Dress

€19 €59

E thjeshtë dhe mahnitëse, 'Asa' u krijua për të bërë përshtypje. Një fustan modest me gjatësi mini kombinohet bukur me pjesën e pasme dhe prerje asimetrike me një shpatull. Rripat e hollë prej pëlhure kalon në shpatull, duke krijuar një pamje unike në pjesën e pasme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: Dekolte asimetrike

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_____________________

Smooth as silk and stunning, 'Asa' was made to impress. A modest mini-length dress pairs beautifully with the back and asymmetrical, single-shoulder cut. Thin fabric straps sweps at the shoulder, creating a unique look at the back.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Asymmetric Decolte

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed