Skip to content

Cart

Your cart is empty

Aryana Purple Dress

Sale price$85.47 Regular price$117.93

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Aryana' është dizajnuar për të sjellë një frymë të re në garderobën tuaj për evente. E prerë në një siluetë të përshtatshme në trup, detaji i rrudhosur në pjesën e para tërheq vëmendjen kudo që shkoni me pëlhurën e saj me shkëlqim. Falë formës së saj të korsesë që përqafon linjat tuaja trupore, do të mund të ndiheni rehat dhe bukur në të njëjtën kohë. Kombinojeni me takat tuaja të preferuara dhe një çantë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Detaj të rrudhosur me shkëlqim në pjesën para.

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

Gjatësia e fustanit (Matja është bërë nga nënkrahu): 130 cm / 51.18 inch

_______________________

'Aryana' is made to transform your event wardrobe. Cut in a slim fit silhouette, the ruched detail in the front grabs attention wherever she goes with her glitter fabric. Thanks to her body-loving corset shape, you will be able to feel comfortable and beauitiful at the same time. Pair with your favorite heels and a bag.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Ruched detail in the front

Care: Hand Wash Cold

Dress Length (The dress is measured from the underarm): 130 cm / 51.18 inch

Size:
Aryana Purple Dress
Aryana Purple Dress Sale price$85.47 Regular price$117.93