Label Nue

Arne Denim Vest

€89

Njihuni me xhaketën tonë 'Arne' . Xhaketa xhins që ju nevojitet patjetër. Ka një përshtatje të gjerë dhe prerje klasike shumë të rehatshme. Kjo xhaketë shkon padyshim me çdo gjë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Cotton

Detajet: Formë klasike

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët apo pastrim kimik

___________________________

Meet our jacket 'Arne'. The denim jacket we know you've been searching for. Has an oversized fit with the perfect amount of slouch. This jacket goes definitely with anything.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Cotton

Details: Classic cut

Care: Machine wash cold or dry clean

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed